1457799.jpg


  4 munaa
1 ½ dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte:

omenahilloa

100 g valkoista suklaata
250 g maustamatonta tuorejuustoa

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään (ei kaakaojauhetta) ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon. Jaa taikina kahteen osaan. Siivilöi toiseen taikinaan kaakaojauhe. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi. Annostele vaaleata taikinaa vinottain raidoiksi uunipannulle kulmasta vastakkaiseen kulmaan. Jätä raitojen väliin tilaa ruskealle taikinalle. Täytä tyhjät raidat ruskealla taikinalla. Kypsennä torttua 225 asteessa 7 – 10 minuuttia.
Anna torttulevyn jäähtyä pellillä muutaman minuutin ja kumoa se sokeroidun leivinpaperin päälle. Käännä levy jäähtyneenä niin, että paistopinta tulee ylöspäin
Täyte:levitä omenahillo torttu levyn päälle. Sulata suklaa,Sekoita tuorejuuston  joukkoon suklaa,  Levitä seos omenahillon päälle ja kääri rullaksi.