1554314.jpg

3 munan pohjalla tein sydänvuokaan

kostutus:
valion mustikkamaitojogurtti juomalla

täyte:
6 liivatetta
2dl kermaa
2dl ranskankermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
sokeria (määrän tiedät maistelemalla)
vaniljasokeria
1dl mustikkahilloa
1dl mustikoita
 
liota liivatelehtiä runsaassa vedessä n.5-10min

vatkaa kerma vaahdoksi

sekoita keskenään ranskankerma,tuorejuusto,sokerit ja mustikkahillo
liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä ja anna jäähtyä hetki.
kaada liivateseos seokseen ohuena nauhana,nostele joukkoon lopuksi kermavaahto ja mustikat.

kakun koristelin marsipaanilla ja tein sydän muotoisen  "aukon" keskelle marsipaani levyä ja peitin sen mustikoilla ja tein päälle hyytelösokerikuorrutuksen.