tässä taannoin kyselin creme bonjour heaven persikka-rosmariini tuorejuuston käyttö mahdollisuuksista.broileriin tuli ehdotuksia,kiitos siitä! piirakan sitte väsäsin!
puolitin tämän pohja ohjeen muuten tästä pohjasta tulis uunipellillinen.
pohja:
250g margariinia
7 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl kylmää vettä
nypi jauhojen ja leivin.j. joukkoon rasva.lisää vesí ja sekoita tasaiseksi.
painele taikina leivinpaperille uunipellille tai vuodeltuun vuokaan.
täyte:
300g broilerinsuikaleita
1kpl purjosipulia
0,5 paprikaa
1kpl valkosipulinkynttä
0,5tl mustapippuria
200g creme bonjour heaven persikka-rosmariini tuorejuustoa
1,5dl kevyt ruoka-kasvisrasvasekotetta
1kpl kananmunaa
0,5tl suolaa
pohja:
250g margariinia
7 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl kylmää vettä
nypi jauhojen ja leivin.j. joukkoon rasva.lisää vesí ja sekoita tasaiseksi.
painele taikina leivinpaperille uunipellille tai vuodeltuun vuokaan.
täyte:
300g broilerinsuikaleita
1kpl purjosipulia
0,5 paprikaa
1kpl valkosipulinkynttä
0,5tl mustapippuria
200g creme bonjour heaven persikka-rosmariini tuorejuustoa
1,5dl kevyt ruoka-kasvisrasvasekotetta
1kpl kananmunaa
0,5tl suolaa
paista broilerinsuikaleet pannulla kypsiksi.suikaloi purjo ja kuutioi paprika sekä valkosipuli.
lisää kasvikset broilerisuikaleiden joukkoon pannulle ja kuulota hetki.
mausta mustapippurilla.kaada täyte piirakkapohjan päälle.sekoita kulhossa tasaiseksi
tuorejuusto,kasvisrasvasekota,kananmuna ja suola.kaada täytteen päälle.
paista 200 asteessa n.30min.
lisää kasvikset broilerisuikaleiden joukkoon pannulle ja kuulota hetki.
mausta mustapippurilla.kaada täyte piirakkapohjan päälle.sekoita kulhossa tasaiseksi
tuorejuusto,kasvisrasvasekota,kananmuna ja suola.kaada täytteen päälle.
paista 200 asteessa n.30min.
Kommentit