tässä taannoin kyselin creme bonjour heaven persikka-rosmariini tuorejuuston käyttö mahdollisuuksista.broileriin tuli ehdotuksia,kiitos siitä! piirakan sitte väsäsin!1518419.jpg

 puolitin tämän pohja ohjeen muuten tästä pohjasta tulis uunipellillinen.
 pohja:
 250g margariinia
 7 1/2dl vehnäjauhoja
 1tl leivinjauhetta
 1dl kylmää vettä

 nypi jauhojen ja leivin.j. joukkoon rasva.lisää vesí ja sekoita tasaiseksi.
 painele taikina leivinpaperille uunipellille tai vuodeltuun vuokaan.

 täyte:
 300g broilerinsuikaleita
 1kpl purjosipulia
 0,5 paprikaa
 1kpl valkosipulinkynttä
 0,5tl mustapippuria
 200g creme bonjour heaven persikka-rosmariini tuorejuustoa
 1,5dl kevyt ruoka-kasvisrasvasekotetta
 1kpl kananmunaa
 0,5tl suolaa

 paista broilerinsuikaleet pannulla kypsiksi.suikaloi purjo ja kuutioi paprika sekä valkosipuli.
lisää kasvikset   broilerisuikaleiden joukkoon pannulle ja kuulota hetki.
 mausta mustapippurilla.kaada täyte piirakkapohjan päälle.sekoita kulhossa tasaiseksi
  tuorejuusto,kasvisrasvasekota,kananmuna ja suola.kaada täytteen päälle.
 paista 200 asteessa n.30min.