1371722.jpg                                   
kostutus:
2dl maitoa   1rkl kasvisfondia
täyte:
300g palvikinkkua
2 1/2dl suolakurkkuja
4rkl persiljaa
300g maksamakkaraa
200g maustamatonta tuorejuustoa
kuorrutus:
1 tuubi majoneesia
100g sulatejuustoa
100g kinkkusulatejuustoa
5dl juustoraastetta
 
koristelu:
koristele oman maun mukaan esim.leikkeleitä,viinirypäleitä,kirsikkatomaatteja...
 
valmista kakku edeltävänä päivänä.kokoa kakku napakasti vuokaan.
aseta muovikelmu vuuan pohjalle,leikkaa leipäviipaleista reunat pois ainakin vierekkäisiltä sivuilta.aseta 6 leipäviipaletta vuokaan tiukasti.kostuta leivät maustetulla maidolla.
valmistatäyte.kuutioi kinkku,kurkut,hienonna persija.sekoita täytteet keskenään.
levitä kostutettujen leipäviipaleitten päälle kolmannes täytteestä ja aseta päälle 6 viipaletta.
jatka samaan tapaan niin että leipäkerroksia on neljä.kostuta myös päällimmäinen kerros.
 aseta paino voileipäkakun päälle ja anna vetäytyä jääkaapisssa seuraavaan päivään.
 sekoita kuorrutusta varten majoneesi ja sulatejuustot.levitä kuorrutus kakun päälle ja reunoille.
painele juustoraastetta kuorrutukseen ja koristele voileipäkakku.